— Vi har ikke fått tilbakemelding om at de har funnet noe som helst, og regner med at søket blir avsluttet nå klokken 22, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt i Hordaland politidistrikt, like etter klokken 22 tirsdag kveld.

Letingen har vært konsentrert i området ved Johanneskirken og sørover mot Studentsenteret.

— Vi gjennomfører en øvelse på Ulven som går uansett, så la vi dette inn i programmet, sa orlogskaptein John-Fredrik Honningsvåg i Sjøforsvaret, da søket startet i 18-tiden.

Da stilte rekrutter fra Forsvaret opp på rekke og rad og gjorde seg klare til å søke gjennom området.

REKUTTER PÅ LET: Ved 18-tiden tirsdag stilte rekrutter fra Forsvaret opp på rekke og rad og gjorde seg klare til å søke gjennom området.
MARITA AAREKOL

Leter etter gjenstander

— Vi er her for å gjennomføre et søk på Nygårdshøyden. Det gjør vi på bakgrunn av en vitneobservasjon. Vi er heldige og har fått hjelp fra Forsvaret. Vi leter etter aktuelle gjenstander som klær og andre ting. Det blir et svært grundig søk og vi skal søke tilgang alle steder det er mulig. Det er helt umulig å si hvor lang tid vi skal bruke, sier politiets innsatsleder, Kjetil Øyri.

Nytt tips

MARITA AAREKOL

Det er et nytt tips som har gjort at politiet i dag setter inn nye søk etter Sieppi.

— Vitnet har fortalt at han så en kvinne med rødt hår som kan passe til beskrivelsen av den savnede. Det var ved Johanneskirken i tidsrommet klokken 03.15-03.30 natt til 17. mai, sier Rigmor Isehaug leder ved vold- og sedelighetsseksjonen ved Bergen sentrum politistasjon.

- Bra det skjer noe

Sieppis kjæreste, Ørjan Flatseth, hadde nettopp fått vite om de nye observasjonene da BT snakker med ham tirsdag ettermiddag.

— Det er veldig bra at det skjer noe, men akkurat nå har jeg bare en stor klump i magen. Jeg har det vondt og er veldig rastløs. Jeg klarer egentlig ikke å sette ord på det jeg føler. Jeg er ikke overrasket over observasjonene, for vi har jo egentlig leitet litt i blinde , sier han.

Like før dette ble Eeva-Maria sett på Deli de Luca i Torggaten. Her brukte hun kortetda hun handlet.Videobilder viser henneinne på kiosken.

Det skal ha vært denne filmen, som skal ha bidratt til at vitnet kontaktet politiet. Bildene fra kiosken skiller seg en del fra portrettbildet som har vært publisert i etterlysningen.

Tidligere har politiet gjort søk i Smålungeren, i Vågen og i retning av Bontalabo.

Politiet får i dag hjelp fra 50 mann i fra forsvaret, og setter inn hunder ved behov.

Sieppi har nå vært savnet i elleve døgn.

Sieppi er også etterlyst på Facebook-siden «Savnet i Norge», med følgende signalement:

Hårfarge : Rød.

Øyenfarge : Grønn/blå.

Dialekt : Blanding mellom nordnorsk og bergensk.

Bekledning : Svart kort jakke, svarte bukser med sølvkuler i siden, topp med hodeskalle på.

Spesielle kjennetegn : Halvlangt hår. Bruker linser og briller. Sko med lave hæler. Hun bærer på en veske med det britiske flagget på hele den ene siden/lokket

Tatoveringer : Tatovering på begge armene. Én på ene armen og tre på den andre armen. Én bak på ryggen.

Det er også opprettet en åpen Facebook-gruppe i forbindelse med søket etter Eeva-Maria Sieppi.

Dersom du har tips i saken, kan du ringe politiet på 02800 .

SAVNET: Eeva-Maria Sieppi har nå vært savnet i elleve døgn.
PRIVAT