Rett etter at Lindås— og Meland-politiet politiet kjørte bort fra Shell-stasjonen etter en lang natts vakthold, fikk de melding om masseslagsmål. En 21-åring angrep en 44-åring og sørget for at han fikk en sprukken leppe. Hendelsen skjedde i 0500-tiden natt til søndag. Den 21 år gamle gjerningsmannen er en av gjengangerne i det spirende voldsmiljøet i Lindås og Meland.

Politiet har det siste halve året vært plaget av en ungdomsgjeng som har skapt trøbbel i helgene. Gjengen består av fem til åtte personer, alle menn, i alderen 17 til noen og tjue år. Politiet har tidligere fortalt bt.no om volden og bråket som gjentatte ganger følger i kjølvannet av hvor denne gjengen farter.

Politiet har tatt konsekvensen av volden og har spesielt godt vakthold rundt stedene som er mest kritiske. Et av disse stedene er Shell-stasjonen på Knarvik. I helgen hadde politiet to patruljebiler som holdt jevnt oppsyn med stasjonen. Politiet mener voldsstatistikken ville vært mye styggere om det ikke hadde vært for at de nå holder bensinstasjonen under oppsikt.

– Det kan ikke være meningen at politiet skal passe på folk som spiser pølser på en bensinstasjon, men slik er det altså blitt, sier politiførstebetjent Terje Hilland til bt.no.

21-åringen som sto bak angrepet på 44-åringen i helgen vil bli anmeldt av politiet.