Kampreferat, 3. seriekamp 11-er. Flaktveit – Nordhordland 4-2

Dette blir en kamp med spenning! Begge lag har vunnet sine 2 første serie kam-pe, så et lite ”toppoppgjør” er dette. Lagene får varme opp til musikk fra høyttalerne hvor den eminente Dj-en har skrudd opp lyden.

Jentene gleder seg til å spille, noen er litt spente, men stort sett er alle giret for å yte det de klarer.

Vil ha det første målet

Kampen starter med Flaktveit som stormer frem og det er tydelig de har tenkt å score først.

Nordhordland forsvarer seg fint og får stoppet de første forsøkene mot mål.

Kampen bølger frem og tilbake.

Lagene føler på hverandre.

Hvem skal gå av med seieren om det første målet???

Flaktveit får etter hvert til breddespillet, Brigitte og Madelen sine løp på sidene er bra! På midtbanen jobbes der intenst og blir løpt mye.

Jubel

Da får Sandra spilt ballen inn i 16-meteren og med litt frem og tilbake får Therese siste fot på ballen og OVER målstreken, JUBEL! Vi leder kampen 1-0!! Musikk fra anlegget (skulle ha ljomet men ble litt for lav, ble bedre etter hvert).

Jubelen har knapt lagt seg før Nordhordland stormer mot Flaktveit-målet, får overlistet forsvar og keeper, og setter ballen i Flaktveit-målet.

Dj-en spiller Flaktveitsangen og forteller der er scoring på Flakka stadion. Stillingen er nå 1-1. PYH dette er spennende!

Flaktveitjentene henger litt med hode, men som vi vet, og har sett før har de en egen evne til å heve seg og glemmer dette fort! Dette SKAL vi klarer!

ALLE står på! Nordhordland får en sjanse og ballen går høyt mot målet. Flak-tveit-keeper Malene strekker seg ut i full lengde og får reddet og avverget målet! Flott reddet!

Jentene legger press, vinner baller på midten, spiller ut til sidene og åpner spillet.

Flaktveitsangen igjen

Dette gir resultat og Therese klarer å scorer sitt 2. for dagen rett før pau-sen! Flaktveit sangen ljomer ut over stadion. VI leder 2-1

Andre omgang. Nordhordland har noen løp mot Flaktveit-målet, men blir stoppet effektivt av midtbanen Sandra, Pernille og Ana og forsvaret Elisabeth, Katri-ne, Karoline og Brigitte.

Flaktveit overtar, får flere cornere, men det er ikke lett å få ballen inn forbi målstengene. Pernille og Mia har stangskudd. Da kommer Mia på et av sine flotte løp mot Nordhordland sitt mål og SCORER! VI LEDER 3-1 over Nordhordland dere!!!JUBEL

Kampen bølger frem og tilbake. Nordhordaland får en kontring og klarer å komme seg forbi det tette forsvaret. Keeper Malene har ikke noe valg, men må løpe ut forbi 16-meteren og får parert. Ballen går i en Nordhordland-spiller og får bane mot venstre hvor en annen Nordhordland-spiller snapper opp ballen og de klarer å få satt ballen i målet. Stillingen er nå 3-2.

Serieleder

Nå begynner trettheten å sette sine spor i begge lag. Alle har kjempet en bra kamp, men Flaktveit har ikke helt gitt seg ennå.

Flott fremspill og Mia kan sette sitt 2. mål for dagen! Kampen er punktert! VI leder 4-2 og dette blir kampresultatet når dommeren kort tid etter blåser av kampen.

Ja, vi surfer videre!

Vær stolte og kjempefornøyd av dere selv! J Coach forteller VI ER SERIELEDERE DERE!

Etter alle nederlagene i 2007-sesongen og all treningen dere har lagt ned i vinter er dette så vel fortjent!

Se også den flotte hjemmesiden til Flaktveit Småjenter.

Alle foto: Flaktveit Småjenter