Bare fire dager etter lagenes forrige seriemøte, skal Nyborg igjen ta opp kampen med de lovende ungdommene fra volleyballgymnaset på Sand.

Søndag møttes lagene på TVNs hjemmebane i Suldalshallen, og den kampen kontrollerte Nyborg inn til komfortable 25-14, 25-16, 25-13.

Bør vinne mot TVN

Torsdag er det Nyborg som spiller på sin vanlige hjemmebane i Stemmemyren, og om ikke TVN får hevet spillet sitt fra søndag, bør Nyborg også vinne denne kampen greit.

Men TVN har tidligere vist at de kan stikke kjepper i hjulene for de beste la-gene. For en måned siden måtte Nyborg ta ut sitt beste for å vinne etter at TVN tok første sett først og fremst med sterk serving. Og serieleder Førde har måttet reise settløse hjem fra Sand, mens treerne Tromsø måtte slite for å få med seg hjem to poeng.

Tar ikke lett på kampen

Så Nyborg har på ingen måte tenkt å ta lett på kampen, til det er farene ved å undervurdere motstanderne for store. Som i sist helgs kamper må Nyborg unnvære Øivind Hordvik, som forbereder sandvolleyballsesongen i Brasil. Men vikar Endre Synnevåg viste i de to foregående kampene at han fortsatt holder godt elitenivå. Eneste usikkerhet i Nyborg ellers, er opplegger Morten Klevelands fotskade.

Ellers stiller laget raskt og friskt.

Kveldens Nyborg-lag mangler Øivind Hordvik, men har fått inn Endre Synnevåg som vikar.
Mette Thomassen