• Jeg er glad jeg kom helskinnet fra det, sier sjåføren i bilen som ble snudd rundt.

Klokken 21.13 fikk politiet melding om en trafikkulykke ved Nye Nygårdsbro, i retning Danmarks plass.

— En lastebil har vippet over en annen bil. Vi vet ikke hvordan det har skjedd ennå, men bilen har fått en skade, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes ved Hordaland politidistrikt.

Det er ikke meldt om personskade. De involvert blir tatt hånd om av ambulanse på stedet.En av de involverte er kjørt til legevakt.

- To felt stengt

— Det er en bil og en lastebil som er involvert. Ulykken skjedde på trafikkmaskinen ved Nygårdsbroen, sørgående løp retning Flesland. To felt er stengt, men trafikken dirigeres forbi ytre felt, sier Eidsnes.

POLITIET: - Det hørtes verre ut enn det var. Det var et klassisk trafikkuhell der vogntog prøve å gjøre et feltskifte, sier innsatsleder John Endre Skeie.
Kjersti Binh Hegna

Den kvinnelige sjåføren kom kjørende inn i høyre felt i retning Danmarks plass. Omtrent samtidig byttet også lastebilen fil.

— Da kom jeg i dødsonen til sjåføren og han så ikke bilen min. Jeg ble liggende i klem og på en eller annen måte dratt fremover. Da begge prøvde å bråbremse fikk jeg sleng på bilen og havnet på motsatt side av kjøreretningen, forteller hun til BT.

Helskinnet

Kvinnen i 20-årene sier at opplevelsen var ekkel og dramatisk.

— Men jeg er glad jeg kom helskinnet fra det.

Lastebilen kjørte videre, mens personbilen ble hentet av en bergingsbil. Innsatsleder John Endre Skeie bruker følgende ord om hendelsen:

— Det hørtes verre ut enn det var. Det var et klassisk trafikkuhell der vogntog prøve å gjøre et feltskifte. Skadene var kun materielle.

Er du på stedet?Send SMS/MMS til 2211 eller e-post til 2211@bt.no