Sammen med konen Fitia og barna Erika og Tahina står han i avgangshallen på Flesland og sjekker inn bagasjen før flyturen til den engelske hovedstaden. Tobarnsfaren liker dårlig det som kan være nye terrorangrep. — Det er klart vi blir litt redde, men jeg tror ikke vi kommer til å oppleve noe verre enn litt forsinkelser. Dessuten er det for sent å trekke seg nå. Flyet går om en halv time, sier Batou Naivo og ser bort på konen. Hun er enig.

— Vi får håpe at turen går bra, men det blir sikkert masse styr med sikkerhetskontroll og slikt, sier Fitia Naivo.

Familien er egentlig på vei til ferie i Toulose, og skal bare innom London på vei sørover. Det er de glade for.

— Jeg vet ikke om jeg hadde likt å tilbringe ferien der nå, sier Batou Naivo.

Like bortenfor er søstrene Lisa Marie og May Linn Berg og venninnen Janne Abrahamsen i ferd med å entre rulletrappen. De er også på vei til London, men smiler bredt og bedyrer at de ikke er redde for London.

— Det er små sjanser for at det skjer noe der vi er uansett. Mamma har sagt at hun vil spandere taxi på oss slik at vi slipper å ta t-banen, men ellers kommer vi til å gjøre det vi har planlagt, nemlig shoppe, sier Lisa Marie Berg.

Ifølge informasjonssjef i SAS/Braathens, Siv Meisingset, går alle flyavganger til London som normalt. Så langt har ingen passasjerer latt seg skremme av bombene og avbestilt reisen. Flyselskapet har likevel bestemt at de som har billetter til den engelske hovedstaden i dag og i morgen kan få booke om dersom de ønsker det.

— De passasjerene som ønsker det kan enten utsette reisen til London eller fly til en annen destinasjon, sier Meisingset.