Politiet rykket ut til basketaket på Festplassen ved 22.20-tiden. En mann hadde veivet med en hammer og knust en rute i en rød Volvo.

Kvinne med piller

Da politiet kom frem, viste det seg at en av deltakerne i slagsmålet, en 30 år gammel kvinne, hadde piller i lommen, trolig av det illegale slaget.

Hun er pågrepet sammen med tre menn. Mennene er 26, 34 og 51 år gamle, ifølge politiet.

Alle fire oppholdt seg i eller ved den røde Volvoen, som sto ulovlig parkert inne på Festplassen. Fem politibiler rykket ut og omringet kjøretøyet.

Innsatsleder Anette Rekdal bekrefter at politiet beslagla det som så ut som et narkotisk stoff.

— Men det var ikke mye. Vi vet ikke hva det er, sier hun.

Eid av 89-åring

Politiet tauer inn bilen og undersøker den. Kjøretøyet er registrert på en 89 år gammel bergenskvinne, men hun skal ikke være innblandet i saken.

Bakgrunnen for krangelen er ikke kjent.

— Vi antar at det dreier seg om et oppgjør av et eller annet slag, sier operasjonsleder Frode Kolltveit ved Hordaland politidistrikt.

Alle de pågrepne er fraktet til Bergen sentrum politistasjon, der de etter alt å dømme må tilbringe natten.

Avhøres i dag

— To var innom legevakten etter hendelsen og gikk deretter i arresten. En gikk rett i arresten. En ble sendt til Haukeland. Da vi skulle hente han inn igjen, var han dimittert fra sykehuset. De som er i arresten, vil bli avhørt i løpet av dagen, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til bt.no søndag morgen.