Selskapslokalene på Kjøttbasaren ble nylig solgt til det nystartede selskapet Interdine AS, som eies av Ramesh Nedungadi og hans kone Shona. Interdine overtok driften 1. oktober.

Nedungadi har drevet selskapslokalene for KJS Holding i syv år. Han driver også spisestedet Ned's for KJS.

— Jeg ønsker ikke å kommentere salgssummen, men det er riktig at vi har solgt selskapslokalene til Interdine. Det var en del av vår strategi at vi skulle selge selskapslokalene i løpet av 2005. Det er en bevisst strategi i den ryddeprosessen vi er inne i at vi satser på drikke, og kvitter oss med spisestedene. Nå har vi bare Skibet og Ned's igjen. Det er knalltøff konkurranse blant byens spisesteder, og vi ønsker å holde fokus på drikke, som er det vi er flinke på, sier administrerende direktør Kåre Bottolfsen i KJS Servering.

Restaurantkonsernet til Steinar Knutsen, Per Jørgensen og Terje Skjelbred hadde et underskudd på 24,2 millioner kroner i fjor, men KJS Holding skal ifølge Bottolfsen ha fått stor fremgang etter at de la om driften.

— Vi har så langt i år et overskudd på 6 - 7 millioner, sier han.

— Kundene kommer ikke til å merke noen forskjell på driften av selskapslokalene på Kjøttbasaren, sier den nye eieren, Ramesh Nedungadi. Han ønsker ikke å si hvor mye han betalte for lokalene.