Søndag morgen i 7-tiden var en mann og en kvinne sultne etter byturen og forsynte seg av frokostbuffeten på Grand Terminus Hotell ved jernbanestasjonen.

Ifølge de ansatte på hotellet var de svært høylytte og berusede og forstyrret de andre gjestene. De ansatte på hotellet ba paret om å gå. Da de nektet, ble politiet tilkalt.

Da politiet kom til stedet, nektet kvinnen å oppgi personalia. Dermed endte det med at mannen ble bortvist, mens kvinnen ble tatt med til politistasjonen, melder politiet på Twitter.

Fyllekjøringer

Søndag morgen ble også en 23 år gammel mann pågrepet mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand i Blomsterdalen. Politiet melder på Twitter at han er kjørt til legevakten for sjekk og for å avgi blodprøve.

Også natt til søndag har politiet måtte ta seg av flere rusede sjåfører.

Klokken 01.26 stoppet poltiet en beruset sjåfør på Rong i Øygarden etter tips fra publikum. Mannen, som er 43 år gammel, anmeldes for kjøring i påvirket tilstand.

Omtrent på samme tiden ble en annen sjåfør stoppet på Bjørkheim, melder politiet på Twitter. Den mannlige føreren ble tatt med til legevakten for blodprøve. Ogås han anmeldes.

Ikke funnet

Senere på natten, klokken 02.29, fikk politiet melding fra vitner om mulig promillekjøring.

— Flere personer skal ha sett seg i en bil, og førereren skulle være åpenbart beruset, sier operasjonsleder Erik Gjesdagl i Hordaland politidistrikt.

Politiet lette etter bilen, men fant den ikke.

Ikke promille

Klokken 02.46 fikk politiet melding om en annen mulig promillekjøirng. Bilen ble stoppet på Øvre Kråkenes og føreren sjekket.

Han blåste grønt og viste ikke tegn på annen beruselse.

Sov ved tunnelen

Lørdag kveld fikk politiet melding om en mann som satt og sov i bilen på bysiden av Nygårdstunnelen.

Føreren fremsto som beruset da han ble vekket, og han ble tatt med til legevakten for blodprøve. Det var en 26 år gammel mann.

Rolig natt

Ellers melder politiet om en rolig natt, til tross for gårsdagens ølfestival.

— Vi har ikke hatt spesielt mye til å være natt til søndag. Det er bare snakk om bagateller. Natten har vært rolig og grei, sier Gjesdal.

En mann er satt i fyllearresten.

— En i drukkenskapsarrest er ikke så galt hos oss. Han ble tatt inn etter ordensforstyrrelser i Håkonsgaten, sier Gjesdal.