— Det er ikke jeg som skal ha det, skal ha vært kvinnens første respons da hun ble tatt på fersken utenfor sexbutikken Beate Uhse i Strandgaten i går ettermiddag.

Butikksjef Kristine Gjelsvik forteller at først hun fattet mistanke til kvinnen da hun begynte å snakke.

— Hun virket helt normal, men da hun snakket kunne jeg tydelig høre at hun var ruset, sier Gjelsvik.

Securitas ble tilkalt og tok kvinnen noen meter utenfor butikken. I vesken til kvinnen fant vekterne en sexy fangedrakt, sykepleierkostyme og en lilla dildo. Til sammen hadde varene en verdi på 4500 kroner.

— Hun ba oss innstendig om ikke å politianmelde tyveriet. Hun sa at hun nettopp var sluppet ut fra fengselet. Da var det jo litt ironisk at hun stjal en fangdrakt, sier butikksjefen og småler.

Gjelsvik lot seg ikke affisere av kvinnens bønn og ringte politiet. Ifølge operasjonsleder Svein Johannessen ved Hordaland politidistrikt ble kvinnen tatt inn til avhør og siden løslatt.

Butikksjef Gjelsvik legger til at det oftest er unge menn som blir tatt for tyveri i butikken, fordi de ikke tør å kjøpe varene...

DESPERAT: - Kvinnen tryglet meg om å få slippe politianmeldelse, sier butikksjef Kristine Gjelsvik ved sexbutikken Beate Uhse. Kvinnen, som sa hun nettopp hadde sluppet ut av fengsel, ble tatt på fersken med denne dildoen og fangedrakten bak i vesken. <br/> FOTO: ARNE LUTRO