Det var i 03-tiden søndag 4. januar at den uheldige busspassasjeren fikk en skrekkopplevelse. Foruten brukket høyre arm ble kvinnen påført skrubbsår på knærne og en mørkbanket kropp.

Det hele begynte da kvinnen skulle gå på bussen ved lyskrysset Torget/Strandkaien. Her er ikke busstoppested, men bussjåføren, som ventet på grønt lys, åpnet likevel fremre dør for å slippe på noen passasjerer.

— Da det var 30-åringen sin tur til å entre bussen, ble døren lukket slik at damen ble klemt fast med høyre arm innenfor døren. Bussen fikk samtidig grønt lys og begynte sin ferd mot kjøpesenteret Galleriet. Et stykke på vei klarte damen å løpe etter bussen, men etter en tid ble farten for stor slik at hun ble hengende etter bussen på vei mot Galleriet, forteller informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt.

Politiet etterlyser vitner til hendelsen, og er spesielt interessert i å komme i kontakt med to menn i 20-30-årene som damen selv så ved Torgalmenningen da hun ble slept etter bussen.

Vitner kan kontakte Bergen Sentrum politistasjon, telefon 55556300.