Knivstikkingen skjedde i Vestlundveien i Fyllingsdalen i 23-tiden tirsdag. Totalt fem personer, en kvinne og fire menn, møttes i Vestlundveien. De er alle kjenninger av politiet. 21-åringen som ble stukket ned, var sammen med en kamerat da han møtte kvinnen og hennes to venner.

Kort tid etter at de fem personene, som alle er bekjente, traff hverandre, oppsto det en uoverenskomst mellom kvinnen og 21-åringen. Kvinnen, som er i slutten av 20-årene, trakk frem en kniv og stakk 21-åringen minst to ganger. Det ene stikket traff i mageregionen.

Kvinnen og de to mennene hun var i følge med, stakk fra stedet. 21-åringen og hans kamerat varslet ambulanse. Knivofferet ble brakt til Haukeland universitetssykehus. Han er alvorlig skadet, men ikke livstruende.

Politiet pågrep kort tid etter kvinnen og de to mennene. Alle ble siktet for knivstikkingen, men etter avhør onsdag ble mennene løslatt. Kvinnen ble sittende i avhør.

— Mennene vil høyst sannsynlig få status som vitner i saken, sier politioverbetjent Bjørn Eide ved Fyllingsdalen politistasjon.

Politiet har funnet kniven som ble brukt.