Den 60 år gamle kvinnen skulle gå på fottur fra Undredal til Stigen, men kom ikke frem som avtalt.

Kvinnen gikk sammen med en annen turvenninne et lite stykke. Ved 16-tiden mandag skilte de to lag. Da var de på rundt 1000 meters høyde i nærheten av Tverrelvi.

Klokken 20.50 i går ble letingen etter kvinnen innstilt for dagen.

— Den blir gjenopptatt i dag. Da blir det finsøk i områder hvor vi allerede har vært, sier operasjonsleder Inge Værøy i Sogn og Fjordane politidistrikt.

Operasjonslederen sier politiet fremdeles har håp om å finne kvinnen i live.

— Det er mildt og fint i fjellet, så vi håper fremdeles.

Ingen kontakt Turvenninnen tok seg ned igjen turstien for å ta båt over til Stigen. Planen var å møtes igjen på Stigen, men 60-åringen dukket aldri opp.

— Siden da har ingen har hatt kontakt med kvinnen, sier operasjonsleder Leif Bell.

60-åringen ble meldt savnet klokken 21.12. mandag. Tirsdag pågikk fremdeles søket for fullt.

— Vi frykter at det kan ha skjedd henne noe, siden vi heller ikke får kontakt via telefon, sier operasjonsleder Kjetil Avsnes.

Mobilekspert Wenke Hope i politiet opplyser at kvinnen er fra Hordaland. 60-åringen er kjent i fjellet og er i god form. Hun skal ha hatt godt med klær med på turen, men var ikke utstyrt med telt.

Tirsdag morgen prøvde en ekspert å peile mobilsignaler på vei opp til leteområdet. Uten resultat.

Morgentåke i området gjorde letearbeidet vanskelig i går, og redningshelikopteret måtte settes på bakken en periode.

To søkelag var i aksjon i det aktuelle området og nye mannskap fra Røde Kors Hjelpekorps, Sivilforsvaret og Norske redningshunder deltok også i leteaksjonen i Undredal.

— Vi kommer til å avslutte søket når det blir mørkt, og planlegger et nytt søk onsdag morgen. Det er et veldig tøft og bratt terreng. Det gjør leteaksjonen vanskelig. Det er også mye skog i området og kvinnen var kledd i mørke klær, sier innsatsleder Magne Knudson.