30-åringen hadde vært på hotellrommet sammen med en norsk mann, men skal på grunn av for mye bråk og krangel ha blitt kastet ut av hotellrommet.

Da hun ble kastet ut forklarte hun resepsjonistene ved hotellet at hun ikke hadde fått med seg den grønne jakken sin. Hun forklarte nattevaktene at hun ikke fikk komme inn igjen på hotellrommet for å hente den.

Hotellvaktene ville heller ikke forstyrre personene på hotellrommet og har i avhør med politiet forklart at årsaken til det var at rommet var fylt opp av flere nakne mennesker.

Bite, klore og slå

Den 30 år gamle kvinnen skal ha blitt så rasende på grunn av sin manglende grønne jakke at hun gikk løs på de hotellansatte. De måtte tilkalle politiet. Hun roet seg heller ikke ned da lovens lange arm på stedet. Da skal hun ha begynt å bite, klore og slå mot polititjenestemennene. Kvinnen måtte sitte natten over i fyllearresten

— Kvinnen er nå anmeldt for forholdet og vi vil be om fengsling for henne med bakgrunn i at det er unndragelsesfare, sier politiadvokat Harald Bilberg.

Kvinnen sier selv at hun er tysk statsborger og at hun vil tilbake til Tyskland.

— Hun vil få sin straff, bli utvist fra Norge og vil ikke ha mulighet til å komme tilbake med det første, sier Bilberg.

Ville ikke gå hjem

Hotelldirektør Nina Askvik bekrefter at det var en episode natt til søndag. To kvinner var blitt med noen hotellgjester på nachspiel.

— Alt gikk pent og pyntelig for seg, men senere på natten kom hotellgjestene ned og sa at de hadde problemer med å få kvinnene ut av rommet, forteller Askvik.

Hotellets vakter kom for å hjelpe til, men kvinnene satte seg på bakbena. Til slutt måtte politiet tilkalles.

— Etter hvert påsto de at de hadde glemt en jakke, og da hadde gjestene lagt seg. Men vi banket likevel på og undersøkte rommet, uten å finne noen jakke, sier Askvik.

Knut Strand