Den 24 år gamle kvinnen kollapset på byen i september i fjor, etter å ha drukket alkohol uten å ha hverken tilstrekkelig mat eller søvn innabords. Etter å ha blitt fraktet til Haraldsplass sykehus våknet kvinnen og slo seg vrang, og det endte med at politiet ble tilkalt for å ta hånd om henne.

Berserk på legevakten

Politiet kom til stedet og bar den da bevisstløse kvinnen ut i politibilen. Hun våknet opp og ble engstelig i politibilen, men roet seg ned da politiet fortalte hvem de var.

Ved ankomst til legevakten var 24-åringen bevisstløs igjen, og måtte plasseres i rullestol. Der våkner hun opp, og begynner å slå vilt rundt seg. De to politibetjentene hadde ikke annet valg enn å legge henne i bakken og deretter i håndjern, men hun fortsetter å sparke den ene av de to politimennene i benet på vei inn til legekontoret.

Frem og tilbake

Siste stopp: drukkenskapsarresten. Kvinnen har holdt seg rolig i bilen, men blir aggressiv igjen da hun skal ut. Hun sparker igjen politibetjenten, og blir på nytt lagt i bakken. Hun fikk også bitt politimannen i pekefingeren. Etter å ha klaget på smerter i armen bærer det tilbake til legevakten igjen for den 24 år gamle kvinnen.

I Bergen tingrett ble kvinnen dømt til 50 timers samfunnstjeneste, subsidiært 35 dager i fengsel. Hun måtte også betale 1000 kroner i saksomkostninger.