— Vi har ved hjelp av spanske medier fått oppslag i de største avisene i Spania, spesielt El Mundo. Det har medført konkrete tips, blant annet fra en borgermester i Alcudia i Valencia-området. Tipset er så konkret at vi har bedt Kripos om å følge det opp i forhold til det lokalet politiet i området. Det sier informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt til btv.

— Det er helt konkret på at de vet veldig godt hvem denne damen er, oppgitt navn og alder og konkrete familiære forhold. At hun har to barn, hvor hun har bodd, og hvilke omstendigheter damen er kjent for.

Hvordan vil dere ta vare på denne kvinnen nå?

— Hun sier at hun har det godt der hun er. Vi har ikke andre steder å ha henne enn i fengsel, men hun trives godt der. Hun har funnet seg vel til rette og blitt veldig godt tatt vare på. Hun får god omsorg av de ansatte og har funnet seg tilrette med de andre innsatte. Hun klager overhodet ikke over at hun er der. Vi vil jo gjerne la henne slippe å være der. Det er jo ikke sånn sett verdig, så kan vi få henne tilbake der hun egentlig hører hjemme, så er det best.