Litt over kl. halv syv i morges smalt det i et hus i Mildeveien. Da politiet kom frem til ulykkesstedet fant de kun en ung og skadet kvinne (19) i baksetet.

— Men det viste seg raskt at det hadde vært flere personer i bilen, sier operasjonsleder Nils Gunnar Drange ved Hordaland politidistrikt, til bt.no.

Ytterligere to personer, begge menn, ble ganske raskt lokalisert og tatt hånd om. Begge ble funnet i sine respektive hjem, forteller politibetjent Nils Kristian Jensen bed Fana politistasjon.

De ble funnet i en slik tilstand at de ble sendt til Haukeland universitetssykehus. Det samme ble den 19-årige kvinnen.

Hennes tilstand er lettere skadet og stabil, opplyses det ved akuttmottaket på sykehuset. For den ene mannen, 22 år, er det verre.

Tilstanden beskrives som alvorlig og stabil og mannen er påført kuttskader. Tilstanden til den andre mannen (20 år) er lettere og stabil. Mannen er utskrevet.

— De har hatt seg en flygetur på tre-fire meter ned en skråning før de smalt i husveggen, sier politibetjent Jensen til bt.no.

Politiet vet ennå ikke hvem som var fører av bilen, men har mistanke om promille og har tatt blodprøve av alle de tre som var i bilen da ulykken skjedde.

I VEGGEN: Etter en tre-fire meters luftetur ned skråningen smalt bilen i husveggen. Tre personer er skadet.
RUNE NIELSEN