De to bilene kolliderte klokken 07.50 på Tellevikveien i Åsane. Kollisjonen skjedde på den smale Tellevikveien i bakken ned mot Salhus sentrum. Passaten var på vei oppover, mens Toyotaen kom nedover bakken.

— Bilene støtte sammen, og det ble en del materielle skader på dem. Sjåførene ble ikke skadd, men en passasjer skal ha fått skader i nakken. Ambulanse er sendt til stedet, sier operasjonsleder Sven Johannessen i Hordaland Politidistrikt til bt.no.

Kraftig smell

— Det var en kraftig smell, med forholdsvis store skader på begge bilene. En passasjer i Toyota Carinaen ble sendt med ambulanse til Haukeland Universitetssykehus. Veien ned mot Salhus er så smal at to biler ikke kan passere hverandre. Her har nok den ene bilen holdt for stor fart, sier politibetjent Geir Kristiansen ved Arna og Åsane lensmannskontor til bt.no.

Begge bilene måtte hentes av bilbergingsbiler. Politiet opplyser at det ikke er mistanke om promillekjøring hos noen av sjåførene.

Lettere skadd

På Akuttmottaket ved Haukeland Universitetssykehus får bt.no opplyst, at den 28 år gamle kvinnen er lettere skadd og trolig blir utskrevet i løpet av dagen.