Etter at Bergens Tidende i dag fortalte om «pengekonvolutten», har en rekke bergensere ringt Posten og forsøkt å fremstå som eier. Her er det nok en del «luringer» som prøver å innkassere penger som ikke tilhører dem.

— Det har vært en del telefoner ja, bekrefter Eva Simonsen ved postterminalen på Minde.

— Så det er mange bergensere som mener de har postlagt disse pengene?

— Ja, men hittil har ingen hatt opplysninger som stemmer overens med konvolutten og sum-men.

Konvolutten ble oppdaget på postterminalen på Minde i forrige uke.

— Alt innhold fra postkassene som tømmes i Bergen havner jo her. Inne blant annen post ble det funnet en åpen uadressert konvolutt som inneholdt en relativt stor sum penger, forteller produksjonsleder Bjørn Myrdal ved Bergen postterminal til Bergens Tidende.

Myrdal vil ikke si akkurat hvor stor sum det dreier seg om, men at det er nok til at eieren vil savne pengene er han ikke i tvil om.

— Det er en ganske stor sum. Det er ikke småpenger det er snakk om, for å si det sånn. Det er jo et fortvilet menneske et sted i Bergen som savner disse pengene, sier Bjørn Myrdal, som ber eieren melde seg. Vedkommende kan ta kontakt med Harald Henne eller Eva Simonsen på tlf. 55 54 20 56 og 55 54 18 67.

Konvolutten skal inneholde kjennetegn som gjør at rette eier vil kunne gi en beskrivelse som kan overbevise produksjonsleder Myrdal om at den tilhører vedkommende.