Kvinnenettverket på Fusahalvøya i samarbeid med Strandvik Grendahuslag inviterar til konsert med LARELI (Gabriel Fliflet og Sigrid Moldestad)

Fredag 30. januar kl 19:30

i Strandvik Grendahus

Billettsal ved inngong kr 200,-

Born under 16 år kr 100,-

For dei som vil vert det korgafest etterpå.

Ta med noko å bita i så kan me eta, drøsa og svinga oss til trekkspelmusikk av Lars Skaathun.

VELKOMEN!

Arrangementet er støtta av Hålandsdalen folkeakademi og Fusa kommune

Meir om musikarane:

To av Vestlandets ledende profesjonelle folkemusikere har slått seg sammen til duoen Lareli. Med trekkspill, hardingfele, vanlig fele og sang tar de sitt publikum med på en reise blant syngende hav-valser, friske hamborgarar, sanger fra radioens glansdager, ubegripelige drikkeviser og andre vestlandske herligheter.

Gabriel Fliflet er en trekkspiller som liker å vandre i et mangfold av folkemusikalske landskaper. Han er kanskje mest kjent for samarbeidet med trommeslager Ole Hamre i duoen Fliflet/Hamre . Han har også samarbeidet med bl.a. Odd Nordstoga, Knut Reiersrud, Kari Bremnes, Berit Opheim, Peter Bastian. Fliflet har høstet lovord for sine bestillingsverk Edvards lykkelige dag og Elvemot – som er utgangspunkt for hans kritikerroste CD Rio Aga . Han er er også musikalsk vert på landets mest aktive folkemusikkscene, Columbi Egg i Bergen.

Sigrid Moldestad fra Breim i Nordfjord spiller fele/hardingfele og synger. Hun har regissert og opptrer med med forestillingen TAUS om kvinnelige spelemenn fra Nordfjord og Sunnmøre i tiden 1700-1900. Hun fikk Spelemannsprisen for 2008 for platen Taus fra forestillingen.

Sigrid Moldestad er med i Spindel (www.spindel.biz) som har turnert i ti år og gitt ut to kritikerroste plater.

Hun er også med i hardingfeletrioen Gamaltnymalt som fikk Spelemannsprisen 2005.

Sigrid Moldestad og Gabriel Fliflet