«Lange køer. Står helt stille. To biler involvert», skriver en tipser til bt.no etter trafikkuhellet i 19-tiden torsdag.

— Det har vært et trafikkuhell der ute, men det er ingen personskade.

- Store køer

— To biler har krasjet, sier operasjonsleder Ole Jakob Malmo i hordalandspolitiet.

DOBBEL DOSE: Etter kollisjonen på bysiden av broen, fikk en ventende bil på broen motorstopp. - Nå er det kø i begge retninger, både til og fra Sotra, sier en oppgitt operasjonsleder Ole Jakob Malmo.
Ingrid Fredriksen

Han sier at kollisjonen skjedde ved påkjøringen til Sotrabroen fra bysiden.— Det er store køer mot Sotra, men jeg vet ikke hvordan de trafikale problemene utvikler seg, sa Malmo.

En politipatrulje ble sendt for å hjelpe til med trafikkavviklingen, men skal ifølge Malmo ha hatt problemer med å ta seg frem.

Klokken 20.10 sier et vitne på stedet at den ene bilen er tatt opp på bergingsbil.

Motorstopp på broen

— Bilene mot Sotra sto helt stille til politiet kom. Det blir sikkert litt køer innover mot byen over broen med tanke på at politiet bare slapp gjennom trafikk i ett felt.

Klokken 20.15 fikk politiet melding om at én av bilene som sto og ventet på Sotrabroen, retning Bergen, har fått motorstopp.

— Så nå vi har et nytt problem, vi er på stedet der også for å dirigere trafikken over broen. Vi trenger tauebil også til bilen på broen, sier operasjonsleder Malmo.

— Nå er det kø i begge retninger over og rundt broen.