Klokken 11.29 fikk politiet melding om at to personbiler hadde kollidert på E 39 ved Vabakkjen på Stord.

Til sammen fem personer var involvert i ulykken, opplyser operasjonsleder Trond Friberg ved Haugalandet og Sunnhordland politidistrikt.

Tre til sykehus

En Volkswagen Polo med to voksne om bord svingte ut på E39 og kolliderte med en Peugeot fra Venstre. I den satt det tre personer, deriblant et barn på syv år.

Tre av de fem ble kjørt til Stord sjukehus. De er lettere skadd, ifølge sykehuset. Klokken 1230 meldte politipatruljen at vegen var ryddet og de to bilene fraktet bort.

Til tross for snøværet i dag har det ikke vært de store problemene på veiene. Vegtrafikksentralen har fått enkelte meldinger om glatte sideveier, men ellers har trafikken gått greit.

Fire trafikkuhell i Sogn og Fjordane

To bilførere ble fraktet til Nordfjord sjukehus etter å ha kollidert på Raudeberg i Vågsøy lørdag formiddag, opplyser politiet i Sogn og Fjordane. Politiet fikk melding om ulykken klokken 13:15.

— Den ene føreren ble undersøkt på sykehuset, men er nå skrevet ut. Den andre ble sendt hjem igjen, sier informasjonssjef Vidar Vie i Helse Førde til bt.no.

En lastebilsjåfør kjørte av veien i Gaular i morges, men skal ikke være alvorlig skadd.

Det skal også ha skjedd en utforkjøring nord for Førde i ettermiddag og et trafikkuhell mellom Vadheim og Høyanger. Ingen skal ha kommet til skade.

Se oppdaterte trafikkmeldinger