Ulykken ble meldt klokken 20.52 og skjedde i krysset mellom Torgny Segerstedts vei og Sælenveien, like ved Sælen skole.

Både brannvesenet, politiet og ambulansemannskap rykket ut. Fire personer, deriblant et barn, ble kjørt til legevakten. Airbagene på begge sider ble løst ut. Ingen gående ble skadet.

— Bilen kom nedover Sælenveien og havnet i rekkverket. Alle i bilen ble kjørt til legevakten for sjekk.

— De var oppegående, sier Jostein Skjelnes, som var politiets skadestedsleder.

I 23.30-tiden tirsdag opplyser politiet at ingen av de fire i bilen ble alvorlig skadet.

Tauet bort

Det var en stasjonsvogn som kjørte inn i stålrekkverket som beskytter myke trafikanter. Da bt.no kom til stedet, sto bilen fast med fronten inn i rekkverket.

I GJERDET: Bilen havnet med frontpartiet inn i gjerdet i Sælenveien.
ØRJAN TORHEIM

Totalt rykket det ut seks kjøretøy fra nødetatene. Mange skuelystne samlet seg rundt skadestedet, og så at brannmannskap kostet i veien og strødde på med flis, trolig fordi det hadde rent ut olje fra bilen. Den ble tauet bort like etter klokken 21.30.

Naboer kritiske

Harald og Kate Jensen bor like i nærheten av stedet der ulykken skjedde. De leste om ulykken på nettet tirsdag kveld og gikk bort for å se.

— For en tid tilbake ble kjørefeltet innsnevret i krysset for å få ned farten. Fortauskanten på begge sider av krysset ble bygget ut i veibanen.

— Det har allerede vært en slik ulykke her, like i etterkant av at innsnevringen kom for cirka halvannet år siden. Da lovet vegvesenet å merke bedre, men ingenting er skjedd. Nå regner jeg bare med at det vil skje flere ulykker, sier Harald Jensen.

Kone Kate er enig:

— Det kjøres hardt i og rundt krysset her. Men jeg ville heller hatt gamleveien og et politi som var mer til stede med radar for å ta fartssynderne, sier hun.

— Eller de kunne satt opp fartshumper i stedet.

INNSNEVRING: Her ser du hvordan fortauskanten bygger ut i veibanen på skadestedet i Sælenveien.
ØRJAN TORHEIM

— Jeg er overbevist om at bilen traff fortauskanten slik at føreren mistet kontrollen, sier Harald Jensen.

En rødrosa spraymarkering på kanten av innsnevringen, og en tilsvarende på gjerdet som bilen krasjet med, kan tyde på at han har rett.

KRITISK: Harald og Kate Jensen bor i nærheten av ulykkesstedet i Sælenveien. Harald mener innsnevringen i kjørebanen er dårlig merket.
ØRJAN TORHEIM