Klokken 00.40 fikk politiet melding om slagsmål i Fagerbakken i Eidsvåg.

En 18 år gammel gutt skal ha blitt knivstukket i magen. Andre skal ha blitt kastet stein på og noen hadde fått en paraply stukket i øyet. Minst syv-åtte ungdommer skal ha vært med i masseslagsmålet. De var alle i alderen 14-17 år, med unntak av offeret.

— Politiet innbrakte minst fem mindreårige ungdommer, den eldste var 17 år. Men flere andre stakk også av fra politiet. Vi vil gjerne komme i kontakt med disse for å høre hva som har skjedd. Blant dem er knivstikkeren, som skal høre til en gjeng som kaller seg ”Ice Crew”, sier jourhavende jurist Rudolf Christoffersen ved Hordaland politidistrikt.

18-åringen ble hentet med ambulanse og sendt til legevakten.

— Foreldrene til de innbrakte ble ringt opp i løpet av natten og ungdommene ble dimittert, sier Christoffersen.

Masseslagsmålet foregikk på åpen gate i et kryss ved Fagerbakken.

— Den fornærmede skal ha vært på Kanonhaugen sammen med en kamerat. På vei ned hadde noen ropt til dem. Dermed oppsto det munnhoggeri og slåssing. Noen skal da ha sprunget og hentet en kniv. Andre kastet med stein og noen fikk en paraply stukket i øyet, sier Christoffersen.

De fleste av ungdommene skal ha vært beruset.

— Å stikke med kniv er veldig stort skadepotensial. Vi ser alvorlig på denne saken, selv om ting tyder på at offeret ikke har fått store skader, sier Christoffersen.