Politiet rykket ut til Løbergsveien i Årstad bydel like før midnatt fredag kveld.

— Vi har litt språkproblemer fordi det snakkes russisk på stedet. Men det skal ha vært et slagsmål mellom to menn. En mann er kjørt til Haukeland sykehus med det som anses som kritiske skader. Skadene kan være resultat av knivstikk, sier operasjonsleder Bjarne Flokenes i Hordaland politidistrikt.

En kvinne er kjørt til legevakten med lettere skader. Også disse skadene stammer trolig fra knivstikk.

— Vi har tatt hånd om en gjerningsmann, sier Flokenes.

Det var barn til stede under slåssingen. Barna rømte til naboer, og skal ikke være fysisk skadet, ifølge politiet.

Tilstanden alvorlig

Haukeland sykehus opplyser til bt.no lørdag morgen at mannen ble operert ved sykehuset i natt.

— Tilstanden til den 38 år gamle mannen betegnes som alvorlig, sier Anette Hellstrøm, kommunikasjonsrådgiver ved Haukeland sykehus til bt.no.

Fra Litauen

En mann i 20-årene er pågrepet for voldshandlingen og sitter nå i arresten på politistasjonen i Bergen. Ifølge politiet kommer alle de tre involverte fra Litauen. Det gjør også en fjerde person som befant seg i leiligheten da slagsmålet brøt ut.

— Kvinnen og et annet vitne som befant seg i leiligheten, er avhørt med hjelp av en russisktalende tolk, sier operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt til NTB.

— Det jeg kan si er at det har vært en familiefeide, sier operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt, til bt.no.

Ifølge Grindeland vil saken etterforskes nå på formiddagen og gjerningsmannen bli avhørt i løpet av dagen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23.40.

Avhøres i dag

  • Mannen som er pågrepet er rundt 20 år og fra Litauen. Han vil ikke bli fremstilt for fengsling i dag. Først skal tolk og forsvarer på plass, og så skal han avhøres, sier operasjonsleder Konrad Grindeland.