Med blod over hele den hvite genseren, ble kvinnen motvillig fraktet til Haukeland sykehus i ambulanse. Hun har fått to knivstikk i magen, men skal ikke være livstruende skadet.

Politiet fikk melding om forholdet 00.39, og etter et par timers intensiv jakt hadde de pågrepet en mann i Arna.

Mannen nekter enhver befatning med knivstikkingen, og hevder også å ha alibi for natten. Han ble sluppet fri etter avhør søndag formiddag, men det er for tidlig å fastslå om han er utenfor mistanke, opplyser politiet til bt.no søndag ettermiddag.

Politiet vil ikke si noe om hvordan de kom på sporet av mannen.

Nektet å si navnet sitt

Pågripelsen skjedde til tross for at voldsofferet hadde holdt tilbake opplysninger.

— Den skadde kvinnen nektet først å si noe som helst, men vi har etter hvert fått henne til å si navnet sitt, sa vaktsjef Osvald Norvik til bt.no natt til søndag.

Kan ha skjedd et annet sted

— Meldingen gikk først på at kvinnen var knivstukket, men hun kan være påført skader med en annen spiss gjenstand enn kniv. Vi tror at dette kan ha skjedd et annet sted, og at kvinnen har kommet seg inn på Ugla etterpå, sier Norvik.

Kvinnen satt ved et bord innerst i lokalet på utestedet Ugla sammen med flere andre personer da en person tok kontakt med vaktene på stedet og sa at kvinnen blødde.

Blødde kraftig

— Vi så ikke så mye blod med en gang, bare litt på gulvet foran henne. Da vi spurte hva det var med henne, svarte hun bare at det var personlig. Det så ikke så ille ut, så vi trakk oss tilbake. Like etterpå kom en person og fortalte at kvinnen var stukket med kniv, og da varslet vi umiddelbart politi og ambulanse, sier dørvakt Arne Ingebrigtsen på Ugla.

Kvinnen selv ønsket ikke hjelp, verken fra vaktene eller sykehuset.

Fulgt ut av puben

Øyenvitner sier at kvinnen blødde kraftig da hun ble reist opp og fulgt ut av lokalet. Vitnene forteller at hun nærmest måtte holdes nede på båren fordi hun var så lite villig til å bli med ambulansen.

— Vi trodde en liten stund at gjerningsmannen var her inne, så vi hjalp politiet å lete. Vi fikk vite hvordan han så ut, men han var ikke her. Etterpå fikk vi vite at hun trolig var blitt stukket før hun kom inn, sier Ingebrigtsen.

Kvinnen har muligens gått inn på Ugla for å komme seg vekk fra mannen som stakk henne. Hun skal ha skjult blodflekkene på magen da hun gikk inn, og gått til baren og bestilt en øl før hun satte seg ved et bord sammen med mange andre.

- Merkelig

— Hun ville ikke snakke om det som hadde skjedd, og oppførte seg ganske merkelig, sier Ingebrigtsen.

Han har jobbet på Ugla i over ti år, men har aldri sett kvinnen der før.

PRØVDE Å HJELPE: - Vi så ikke så mye blod med en gang, bare litt på gulvet foran henne. Da vi spurte hva det var med henne, svarte hun bare at det var personlig, sier Ugla-dørvakt Arne Ingebrigtsen.
Foto: Gidske Stark