Store politistyrker rykket onsdag kveld ut til Vågedalen på Laksevåg i Bergen, etter melding om at en mann hadde truet eks-kjæresten med kniv.

Kvinnen skal ha blitt skadet, med flere barn som skrekkslagne vitner.

— Barna blir nå tatt hånd om av barnevernet, opplyser operasjonsleder Inger Myrtvedt i Hordaland politidistrikt til bt.no.

Politiet ringte

Mens politiet sperret en vei i området og gjorde seg klar til bevæpning, oppnådde de kontakt med den antatte gjerningsmannen.

Mannen i begynnelsen av 30-årene satt på en buss i retning sentrum. Vel fremme på Festplassen ble han pågrepet uten dramatikk av tre politipatruljer.

— Det ersånn som vi ofte gjør, og det er ikke uvanlig at gjerningsmenn møter oppfrivillig. Vi jobber gjennom flere kanaler samtidig, sier operasjonsleder IngerMyrtvedt.

Mannen, som er av afrikansk opprinnelse, ble tatt med til legevakt for blodprøve,og ble også sjekket for et kutt han hadde på armen. Det er ikke klart hvem somhar påført ham kuttet.

Sendt til sykehus

Offeret, som er i begynnelsen av 20-årene, ble sendt i ambulanse til Haukeland universitetssykehus med kutt i armen. Hun er også av afrikansk opprinnelse.

— Situasjonen er litt uoversiktlig. Vi har språkproblemer og vet ikke om han bodde på adressen. Mannen er ikke kjent for oss fra før, sier operasjonsleder Myrtvedt.

Kniven lå igjen i huset. Det er uklart om mannen hadde den med seg, eller fant den på åstedet.

Motivet er foreløpig ukjent.

— Det er altfor tidlig å si noe om, sier Myrtvedt.

Vet du noe? Send SMS/SMS til 2211, eller skriv e-post