Onsdag kveld denne uken rykket store politistyrker ut til en leilighet i Laksevåg, etter å ha fått melding om at en kvinne i 20-årene hadde blitt stukket med kniv.

Gjerningsmannen, hennes tidligere kjæreste, var forduftet da politiet ankom leiligheten. Han ble pågrepet i sentrum kort tid etter.

Politiet har fredag avhørt de involverte i saken.

Mye tyder på knivstikkingen var et rent uhell som oppsto i forbindelse med en krangel.

— Kamp om kniven

Det forteller politiførstebetjent Carl-Petter Leganger ved Volds- og sedelighetsavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon.

— Det kan se ut som at det ikke var en bevisst handling fra hans side. Det har vært en kamp om denne kniven, som er en helt ordinær husholdningskniv, og så har begge blitt påført stikk, sier han.

Fredag formiddag sitter mannen, som er i 30-årene, i avhør med politiet. Han vil trolig bli løslatt når avhøret er gjennomført, opplyser Leganger.

— Jeg tror dette koker ned til en legemsfornærmelse. Kvinnen ønsker heller ikke at mannen skal straffes, sier han.

Barn som vitner

Hun ble sendt til Haukeland universitetssykehus med kuttskader i den ene armen, men skadene skal ikke være omfattende. Mannen fikk også moderate skader.

De to er tidligere kjærester, og har felles barn sammen. Hendelsen skjedde i nærvær av parets barn.

Da politiet kom til stedet onsdag kveld, var mannen forduftet. Det viste seg at han hadde satt seg på en buss i retning sentrum, og han ble pågrepet uten dramatikk ved Festplassen kort tid etter.