Med programleder H.C. Andersen, artister som Jahn Teigen og Carola, samt selvfølgelig alle finalistene, har NRK som mål å trekke et stort publikum til Oslo Spektrum lørdag. Showet skal sendes direkte i NRK.

— Vi har allerede solgt 2.800 av 3.300 billetter. Av de resterende 500 er det reservert 200 billetter. Dermed er det bare 300 igjen til salg for publikum, opplyser koordinator Trond Lie i Trond & Trond A/S til NTB.

Så drømmer du om å delta på den planlagte folkefesten i Oslo Spektrum må du være kjapp med å kjøpe billetter.

— Det kommer til å bli smekkfullt lørdag og en stor folkefest. Det er nå oppkjøringen mot lørdag setter i gang og de 300 billettene vil fort bli solgt, tror Lie.

Hvis du har tilgang til internett kan du allerede lytte deg gjennom alle de 12 finalelåtene på NRKs hjemmesider. Finalistene blir også presentert i NRK P1 i «Musikkrevyen» og «Nitimen» fram mot lørdag.

Norges bidrag må trolig havne blant de fem beste i den internasjonale finalen i København for i det hele tatt å få lov til å delta i neste års konkurranse.

Så ta fram ditt private mentometer, det vil si telefonen, og ring inn og stem på den du tror kan gi Norge høyest mulig plassering i København.