Her er politiets logg fra nattens hendelser, der kun menn er omtalt:

03.44 ved Tellnes på Sotra: Det ble meldt om trafikkuhell på stedet. En personbil hadde kjørt utfor veien og lå delvis på taket. Det var store skader på bilen, og en mann hadde løpt fra stedet.

Ti minutter etter ble en beruset person funnet i terrenget av hundepatruljen. Vedkommende hadde et kutt i hode, og ambulanse ble rekvirert. Personen ble tatt med og måtte avlegge blodprøve.

02.22 ved Vågen i Bergen: En mann i slutten av 50-årene ble innsatt i drukkenskapsarresten, etter å ha truet og vært vanskelig ovenfor vaktene på et utested. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.28 Fjell på Sotra : En mann i begynnelsen av 40-årene ble stanset av politiet mistenkt for å ha ført motorvogn i beruset tilstand. Politiet fikk vite om dette da en bil hadde kjørt inn i annen parkert bil. Føreren var stukket fra stedet.

03.50 i Bergen sentrum: En mannlig bilfører i midten av 20-årene ble stanset av politiet mistenkt for å ha ført motorvogn i beruset/påvirket tilstand. Han ble stanset ved Rundetårnet på Torget og måtte avgi blodprøve, og forholdet vil bli etterforsket av politiet.

04.22 Vestkanten: Patrulje fra Bergen Vestpolitistasjonsdistrikt stanset en mannlig bilfører i slutten av 20-årenemistenkt for pirattaxi kjøring. Vedkommende blir anmeldt for forholdet.