Føreren ble liggende på utsiden av bilen etter utforkjøringen. Han var våken, men klarte ikke å bevege seg og hadde problemer med å puste. Etter det politiet har fått melding om, skal mannen ha skader i hodet og en arm.

— Han er nå fraktet til Haukeland universitetssykehus i luftambulanse, sier operasjonsleder Preben Wallestad ved Hordaland politidistrikt-

Tilstanden hans ble først betegnet som alvorlig, men sykehuset opplyser at han allerede er på bedringens vei. Han var sent søndag kveld lettere skadet, og tilstanden var stabil.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

Ulykken på riksvei 13 ble meldt søndag klokken 16.21. Brannvesen, politi og ambulanse ble sendt til stedet. Det var ikke passasjerer i bilen, som er en Opel personbil.

Veien ble stengt i forbindelse med redningsarbeidet, men kunne åpnes igjen ved 17.30-tiden.

Skjervet er en svært bratt og svingete strekning om lag én mil sørøst for Voss sentrum. Mannen har kjørt utfor i en av de øverste svingene.

Ifølge Avisa Hordaland skyldtes ulykken at bremsene ikke fungerte som de skulle.

bt.no presiserer: Skjervet ligger i Granvin kommune, ikke i Voss, som vi kom i skade for å skrive. Ulykkesstedet ligger like ved grensen mellom de to kommunene.