Klokken 13.20 fikk politiet melding om at en bil har kjørt utfor veien ved Vågsbotn i Åsane.

— Vi er nettopp kommet frem. Etter det jeg vet skal ikke noen personer være skadet. Bilen har kjørt utfor veien ved avkjøringen fra Arnavegen til Blindheim, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til bt.no.

Melding om en varslet kø

Det ble ikke meldt om køer på Arnavegen etter ulykken.

— Men det venter vi i ettermiddag når folk kommer fra cupene, i tillegg til den vanlige helgetrafikken, sa vaktoperatøren i Statens vegvesen tidlig i ettermiddag.

Denne helgen er det nemlig Etne Cup , Voss Cup og Eidfjord Cup.

Søndag ettermiddag sto trafikken ganske langt mellom Trengereid og Indre Arna. Men ved 19.30 fløt trafikken tilnærmet som normalt.

— Det har roet seg. Det går litt i rykk på Trengereid-Arna, men nå ser det helt normalt ut, sier vaktoperatør Tore Tysse i Statens vegvesen.

Fergekø

Klokken 14.00 meldte Tide om ventetid i 20 minutter på Brimnes- Bruravik på grunn av stor trafikk. Klokken 15.00 var ventetiden økt til 40 minutter. I 19.30 gikk sambandet som normalt.

• Unngå køer! Få SMS-varsel når det oppstår køer eller veier må stenges i bergensområdet. Send BT TRAFIKK til 2077. Tjenesten koster to kroner pr. melding.