— Den ene bilen ble stjålet fra bilforretningen til Jæger på Kokstad i natt. Vi har også mistanke om at den andre bilen ble stjålet samme sted, opplyser vaktsjef Harald Kårtveit ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

Bil stjålet på Voss

I morgentimene ble det stjålet en Toyota HiAce på Voss. Vi har mistanke om at dette biltyveriet har sammenheng med biltyveriet fra Jæger og krasjene langs E16, sier Kårtveit.

Det var i natt frekke tyver slo til mot Jægers bilforretning på Kokstad. Biltyvene fikk med seg to BMWer. Fluktruten gikk gjennom en glassfasade!

Sett fra taxisentralen

— Vi fikk melding om innbruddet klokken 04.35. To BMWer er stjålet. De ble kjørt ut av butikken gjennom en glassfasade. Men først ble flere andre biler kjørt ut og hensatt utenfor bilforretningen, opplyser vaktsjef Birger Kleppe ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

Like etter så ansatte ved taxisentralen på Kokstad de to stjålne bilene suse forbi i retning Flyplassveien. Siden har BMWene vært søkk borte.

Bilene var uten skilt da de ble stjålet, men vaktsjef Kleppe regner med at tyvene kan ha satt falske skilter på dem etter tyveriet.