En trafikkulykke i Vaksdal satte en støkk i vitner og forbipasserende. Bilen kom utenfor veien og ble stående fast på kanten av støpekanten, på et sted der det er omtrent 15 meter nokså rett ned, ifølge vitner.

En mann og en gravid kvinne skal ha kommet seg ut av bilen. De skal ikke være fysisk skadet.

— En bil med to personer har kjørt av veien. De er tilsynelatende uskadet, begge to, sier operasjonsleder Ole Geir Magnussen i Hordaland politidistrikt.

Måtte sikre bilen

Ulykken skjedde nord for Langhelletunnelen. Brannvesen ble varslet og sendt til stedet. Brannmannskapene fikk sikret bilen i påvente av bergingsbil.

Ifølge vaktoperatør Ove Amundsen ved veitrafikksentralen i Hordaland, kom bergingsbilen frem rundt klokken 14, en halvtimes tid etter ulykken.

— Bilen kom utenfor og la seg oppå autovernet. Det var en stund reell fare for at den skulle falle ned på den andre siden, sier Amundsen.

Han forteller at ulykken har ført til en del køer på stedet.

Fortsatt glatte veier

I går og på nyttårsaften ble det meldt om svært glatte veier på hele Vestlandet, særlig utenfor hovedfartsårene. Lite har forandret seg, ifølge vegvesenet.

— Vi har fortatt samme problem. Det jobbes kontinuerlig med salting og strøing, men det er glatt. Og det er mange som skal hjem etter høytiden, så oppfordringen er å ta det rolig. Og foreløpig ser også trafikken ganske rolig ut, sier Amundsen litt etter klokken 14 søndag.

Ulykken ble meldt klokken 13.30.