Klokken 03.25 fikk politiet i Haugaland og Sunnhordland melding om at en bil hadde kjørt inn i rådhuset på Sortland på Bømlo. Sjåføren hadde stukket fra stedet, men etter kort tids etterforskning fikk politiet kontakt med bileieren.

— Han forklarte at det hadde vært glatt veibane, sier operasjonsleder Knut V. Lyngholm i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Det skal ikke være mistanke om promillekjøring, men saken etterforskes videre.

**Les også:

20.000 kr for bybanetur**

Krasjet på fest

Politiet i Sogn og Fjordane melder om en særdeles rolig natt, men i Hordaland har politiet måttet rykke ut en rekke ganger.

Klokken 00.27 forsøkte en mistenkelig mopedist å kjøre fra en politipatrulje på Nesttun. Mannen i 30-årene kastet til slutt fra seg mopeden og flyktet videre til fots. Han ble funnet av hundepatruljen.

— Vi har tatt en utvidet blodprøve, og han kan ha vært i besittelse av narkotika, sier operasjonsleder Ole Geir Magnussen i Hordaland politidistrikt til bt.no.

En drøy halvtime senere måtte politiet rykke ut til en ungdomsfest i Blomsterdalen, der en bil hadde krasjet. Ingen ble skadet i kollisjonen, som ble meldt klokken 01.12.

— En festdeltaker hadde satt seg i en parkert bil og kjørt inn i en mur. Han er 17 år, har naturlig nok ikke førerkort og er mistenkt for promillekjøring, sier Magnussen.

**Les også:

Ble rispet med kniv**

Slagsmål og innbrudd

Klokken 02.36 ble det meldt om slagsmål på Torgalmenningen. To menn i 20-årene havnet i klammeri, og den ene skal ha fått et slag i ansiktet. Den antatte gjerningsmannen sitter nå i arresten.

— Fornærmede er kjørt til legevakten for sjekk, og måtte visst sy noen sting, sier Magnussen

Klokken 04.20 ble det meldt om innbrudd i Rema 1000 på Nyborg. Vitner så en mann som var i ferd med å bryte seg inn, og politiet rykket ut og pågrep ham. Mannen i 40-årene sitter nå i arresten.

Like før klokken halv ni lørdag morgen ble det meldt om nok et innbrudd, denne gangen i to kjøretøy i Arna. Gjerningsmannen skal ha mørk jakke, dongeribukse og joggesko.

— Vi er ute og leter etter ham nå, sier operasjonsleder Magnussen.