En litauisk bil klarte ikke kurven i rundkjøringen ved Gullgruven i natt. Bilen sneiet et skilt og havnet i buskene på nordsiden.

Ingen kom til skade i ulykken, som skjedde omtrent klokken 02.00 i natt.

— Vi fikk melding om at bil hadde kjørt inn noe buskas. To personer hadde gått fra stedet, og disse ble senere innhentet av politiet, opplyser operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt.

Hisset seg opp

Etter det bt.no erfarer hadde de to forsvunnet til Esso-stasjonen på Nyborg, der de hadde bestilt seg mat, før politiets firbente hjelpere fant frem til dem. Grindeland forteller at den ene av de to satte seg til motverge da politiet skulle snakke med ham, og ble «vanskelig å ha med å gjøre». Begge to måtte derfor ble med politiet.

— Den ene måtte roe seg ned i arresten, den andre er dimittert, sier Grindeland.

Hundeføreren kom så tilbake til den forlatte bilen og gikk sporsøk på nytt. Da de kom tilbake, bar hunden på bilskiltene som de to i bilen trolig hadde fjernet og kastet fra seg underveis.

Hundeføreren ga uttrykk for at det var en god natt, med hentydning til fangsten hunden hadde gjort.

Bil i fjellveggen

Også på Flatøy i Meland var det et trafikkuhell natt til søndag. Rundt klokken 02.20 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt i fjellveggen ved Hagelsundbrua. Også lørdag kveld var det en ulykke på Flatøy.

En mann ble hentet av ambulanse og kjørt til Haukeland universitetssykehus. Mannen var alene i bilen, og ingen andre biler var involvert i ulykken. Skadeomfanget er ikke kjent, men mannen var bevisst etter ulykken.

— Det var ikke snakk om rus, sier Grindeland.

Det var det derimot to timer senere, da en en mann ble stoppet i Fosswinckels gate i Bergen sentrum like før klokken 04. Mannen vil bli anmeldt for pirattaxivirksomhet, kjøring uten verken forsikring eller førerkort og for kjøring i påvirket tilstand.