Natt til søndag får politiet melding om at en kar kom ut fra et skjenkested på Loftus i Hardanger. Han er ikke edru, men velger å fyre opp bilen og kjøre likevel.

— Vi reiste hjem til den unge sjåføren senere på natten. Han nektet for å ha kjørt bilen, men ut fra vitneobservasjoner tok vi fra han førerkortet likevel, sier politiførstebetjent Olaf Bratland ved Odda politistasjon til bt.no.

Hjem fra skjenkested Natt til søndag fikk politiet på Halsnøy også melding om en kar som satte seg i bilen etter et besøk på et skjenkested på Halsnøy.

— Vi reiste hjem til karen som er midt i trettiårene. Han nektet for å ha kjørt, men blodprøve og førerkort ble tatt, sier politibetjent Torgeir Fosse ved Kvinnherad lensmannskontor til bt.no.

Kjørte seg fast på sandbanke I firetiden søndag ettermiddag fikk politiet melding om at en 36 fots båt satt fast i en sandgrunne ved Halsnøy.

— Mannen hadde sovna, men han hadde flaks som havnet på sandgrunnen. Karen i femtiårene var alene i båten og han var ikke edru, forteller Fosse.

Det kom andre folk om bord for å styre båten. En fiskeskøyte prøvde å trekke båten av grunnen, uten å klare det. Den fikk senere hjelp av redningsskøyte og flo.