KAROLINE VÅRDAL

Bare de som ringer og bestiller hos Norgestaxi kan få sjansen til å få gratistur. Og dessverre: det nytter ikke å bestille BT-taxien. Kaprer du bilen på holdeplass eller på gaten, gjelder heller ikke tilbudet, det er bare telefonbestilling som gjelder.

Lett lotteripreg

Bergens Tidendes opplagssjef Sturle Rasmussen lover høy service til de heldige som får BT-drosjen:

— Vi har inngått en avtale med Norgestaxi som kjøper et visst antall aviser som sjåførene deler ut i drosjene. Når julebordsesongen snart er i gang, er det jo artig å kunne være med på å skape litt ekstra spenning ved at de heldige som får BT-taxien tildelt fra Norgestaxi, kan få en gratistur der BT tar regningen. Det hele vil jo ha et lett lotteripreg, sier Rasmussen.

— Bilen vekker oppsikt. Det har jeg merket allerede. Jeg stod i trafikkork i Fløyfjellstunellen. Det ga de andre muligheter til å ”lese” bilen på utsiden, mens passasjerene mine leste dagens avis i drosjen, forteller sjåfør Per Arne Eriksen.

Plukkes tilfeldig

-Tilbudet gjelder drosjeturer innenfor Bergen, Fjell, Sund og Askøy kommune. For å være blant de heldige må man ringe 08000 og bestille taxi. Og tilbudet gjelder ikke om du praier drosjen på gaten, bare telefonbestilling, sier daglig leder i Norgestaxi, avdeling Bergen, Jan Tennfjord.

Han legger til at sentralen tildeler turen etter hvor du ringer fra og den nærmeste taxien får turen. Drosjetildelingen er med andre ord tilfeldig. BT-taxien går daglig i tiden fra 06.00-18.00 fra mandag til og med fredag, lørdag går den fra 14.00 til søndag morgen kl. 09.00.

HELT GRATIS: Opplagssjef Sturle Rasmussen og daglig leder i Norgestaxi, avd. Bergen, Jan Tennfjord foran BT-taxien som gir gratisturer til de heldige som får denne drosjen via telefonbestilling til Norgestaxi. Tilbudet gjelder fra nå og til nyttår.
Karoline Vårdal