I løpet av et drøyt år klarte hun å lure i alt 17 personer ved å legge ut annonser på nettstedet finn.no. Hun er også dømt for to forsøk på svindel.

I annonsen lokket hun med gode priser på alt fra PC-er, Nokia-telefoner og Iphone-telefoner. Men da kjøperne mottok pakkene i posten, var det alt annet enn mobiltelefoner og PC-er de inneholdt:

  • En mann som betalte 11.000 kroner for Mac-maskin, men fikk i stedet en sort PC-veske med en stein i.
  • En mann betalte 3.600 kroner for en Nokia N 96-telefon, men fikk det som i dommen blir beskrevet som «papir og søppel».
  • En mann kjøpte samme telefon. Han fikk i stedet tilsendt en telysestake.
  • En mann som kjøpte en Mac-maskin fikk tilsendt tre flasker vann, mens en mann som kjøpte en annen PC måtte nøye seg med én vannflaske. Han fikk til gjengjeld noen aviser å kose seg med.Politiet mente kvinnen hadde samarbeidet med moren ved enkelte av bedrageriene, men retten konkluderte med at dette ikke kunne bevises.

Totalt svindlet 22-åringen til seg 92.800 kroner. Hun ble også dømt for en falsk voldtektsanmeldelse. Hun ble i løpet av knappe to måneder i fjor også stoppet hele fem ganger av politiet, fordi hun kjørte bil uten å ha førerkort.

Retten la vekt på at det er utført svindel for svært store summer, og at hun fortsatte med det også etter at politiet første gang oppdaget. 22-åringen ble dømt til 90 dagers fengsel.