Flaktveit Smågutter og Tertnes Smågutter spilte i går treningskamp på Flaktveit Stadion. Når tapet for hjemmelaget først skulle komme ble det hele 2-14 i baken i en merkelig fotballkamp. Tertnes var nemlig det førende laget spillemessig i store deler av kampen, mens Flaktveits smågutter ble straffet brutalt for store personlige feil i de bakre rekker.

Tertnes Smågutter var rett og slett et langt bedre fotballag enn oss.

Mens Flaktveit Guttene fortsatt virket å være i julemodus, var Tertnes både høyt og lavt igjennom hele kampen. Dessverre fantes det verken tegn til glød eller innsatsvilje blant flaktveitspillerne i kveldens treningskamp. Heldigvis skriver vi januar i kalenderen og det er fortsatt noen måneder igjen til seriestart, så her skal det virkelig jobbes fremover. Men vi graver oss ikke ned av den grunn til tross for nedsablingen i dag. Det gledelige er selvsagt at enkelte spillere fortsetter å gjøre fremskritt. Spillerforståelsen øker sakte, men sikkert.

Vi er sikker på at dette er noe laget vil høste godt av senere utover i sesongen. Så vi bretter opp ermene og fortsetter med enda større glød i neste kamp. :)

Vi ønsker også å utrope en stooor takk til lagets trofaste supportere som heier på laget i med— og motgang i uansett vær og vind!

Alle er enige om en ting; innsatsen må skrues opp mange hakk og vi er tilbake på vinnersporet igjen.

Nå ser laget frem til å delta under Nordhordland Cupen som går av stabelen 2.-3. februar i Nordhordlandshallen.

Les mer om Flaktveit Smågutter på Deres hjemmeside www.flaktveitik-smaagutter.com eller www.flaktveitik.no

Flaktveitspiller i duell mot en tertnesspiller.
Morten Engbakken.
Flaktveit og Tertnes i treningskamp på Flaktveit Stadion.
Morten Engbakken