Kjeledressen ble funnet ved Stadlandet, i samme område som bensintanken til 19-åringens båt ble funnet dagen før. Lensmann Tormod Hvattum ved Vågsøy lensmannskontor sier til NRK at kjeledressen ikke er den samme som den savnede mannen hadde på seg.

Over 50 personer deltok onsdag i søket etter 19-åringen. I tillegg deltok fire dykkere, tre kystvaktskip og en miniubåt i leteaksjonen. Søket ble avsluttet for kvelden i 20-tiden, uten at det var gjort funn.

– Vi tar opp søket igjen torsdag, men med redusert mannskap. Fire dykkere vil bli satt inn fra morgenen av, sier operasjonsleder Atle Jansen i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB.

Redningsledelsen har gitt opp håpet om å finne den savnede 19-åringen ved Måløy i live.

Den savnedes gule, 16-fots plastbåt ble funnet drivende med baugen i været sør for Måløybrua natt til tirsdag. Ellers er det ikke funnet spor etter mannen.

Mannen la ut i båten i dårlig vær sent mandag kveld. Han skulle fra Måløy til Bryggja, halvannen mil unna. Han ble meldt savnet av venner klokken 01.40.

Tre redningsskøyter søkte etter mannen, og mannskaper fra Røde Kors søkte på strendene. Alle båter i området fikk radiomelding om å holde utkikk etter den savnede.

Været i området var såpass dårlig — med stiv til sterk kuling - at det var uaktuelt å sette helikopter inn i søket.

SØKER: Mannskaper fra Røde Kors, Svilforsvaret og brannvesenet leter etter den savnede 19-åringen.
DÅRLIG VÆR: Det blåser kraftig i området der 19-åringen forsvant.