— Det var en motorsykkel som fikk trøbbel og som måtte berges ut, forteller operasjonsleder ved Hordaland Politidistrikt til bt.no.

Motorsyklisten skal ha gått tom for bensin.

Vaktoperatør Elin Sirstad i Vetrafikksentralen i Hordaland forteller at vegvesenet ble nødt til å stenge to soner i Fløyfjellstunnelen.

Åpnet etter en time

  • Det var en motorsykkel som fikk problemer i høyre felt i nordgående retning, forteller Sirstad.

Tunnelen ble delvis tengt klokken 15.09, og åpnet først en time senere. Uhellet førte til en god del problemer i ettermiddagstrafikken. I Fjøsangerveien startet køene ved Jæger, fra vest fra Damsgårdstunnelen.

— Køene forplantet seg oppover mot Danmarks plass, og til Puddefjordsbroen og Løvstakktunnelen. Nå begynner det å løsne seg opp, sier Sirstad ved 16.20-tiden.

To nye kollisjoner

På Fyllingsdalsiden av Løvstakksiden var det også en kollisjon litt etter klokken 16, men den skal ikke ha hatt trafikale konsekvenser, ifølge vaktoperatøren.

Og klokken 16.30 ble det meldt om en kjedekollisjon mellom fem biler på Puddefjordsbroen. Politiet sendte ut to motorsykler, og kjøretøyene ble flyttet ned på Dokken, slik at trafikken kan passere.

Ingen personer ble skadet i kollisjonen, men

— Men det blir selvfølgelig en del trafikale problemer umiddelbart etter at noe slikt skjer, sier operasjonsleder Bjarne Flokenes i Hordaland politidisitrikt.