Fire biler har kollidert i Åsaneveien i Sandviken. Ingen personer skal ha blitt skadet i ulykken, opplyser Ronny Lentføhr, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

— Vi har fått melding om at fire biler har bulket der ute. Vi sender en patrulje siden det erfaringsmessig oppstår en del trafikale problemer, sier han.

Ulykken ble meldt klokken 15.25. ## Samme tid og sted

Det er ikke mer enn fire dager siden sist det skjedde. På nøyaktig samme sted, til og med, og omtrent på samme tidspunkt. Da tørnet fem biler sammen i en kjedekollisjon.

— Det er kanskje et par meter nærmere sentrum enn på fredag, men ellers er det samme sted og nesten samme tid, melder BT's fotograf på stedet.

Trafikken passerer i én kjørebane forbi ulykkesstedet. Politiet er på stedet og dirigerer bilistene forbi.

Lange køer i sentrum

Ulykken har ført til lange køer i ettermiddagsrushet.

— Nå står det fra Handelshøyskolen og helt tilbake til Danmarks plass og snart også Fjøsanger. Køen står også gjennom Nygårdstunnelen og over Puddefjordsbroen, og begynner å krype inn i Damsgårdstunnelen og Løvstakktunnelen, sier Stian Rosnes, vaktoperatør ved Veitrafikksentralen i Hordaland.

Klokken 16.18 var bilene fjernet og veien åpnet igjen.

— Da var det fortsatt lange køer. Nå begynner det å løse seg opp, men det er fortsatt saktegående fra Fløyfjellstunnelen, sier vaktoperatør Lene Westrheim.

LANGE KØER: Ulykken førte til lange køer som forplantet seg i Bergen sentrum.
VEGAR VALDE