— I en travel hverdag søkte jeg på match.com. Det ble 100 prosent match, forteller Berit Øxnevad-Gundersen.

  • Tidig det der. Kanskje har vi passert hverandre uten å legge merke til hverandre. Jeg er utrolig glad for at jeg møtte Berit, sier Christian Øxnevad -Gundersen.

- Hvordan utviklet dere forholdet?

  • I begynnelsen snakket vi en del sammen på nettet. Vi hadde vår første date på Picassoutstillingen i Bergen. Så gikk det slag i slag, forteller Berit.

Omsorgsfull

— Hva falt du for?

  • Christians utadvendthet og gode smil. Etter hvert som vi ble bedre kjent, oppdaget jeg hvor snill og omsorgsfull han er, forteller hun.

I begynnelsen av forholdet var Christian borte fra Bergen noen måneder. Da fikk de god tid til å utvikle forholdet og reflektere over om dette var noe å satse på.

  • Berit er en veldig omsorgsfull, snill og klok person. Hun gjør meg til et bedre menneske, sier Christian Øxnevad -Gundersen.

Han arbeider i Forsvaret. Hun er leder for Kontor for samfunnskontakt ved Universitetet i Bergen. Kontoret bistår næringslivet, det offentlige og frivillige aktører i kontakt med Universitetet. Det ble etablert for et par år siden og begynner å finne sin form. For tiden arbeider kontoret blant annet med Christiekonferansen i Bergen i april.

De to reiste til Maldivene og tok bryllupsreisen på forskudd. Det fungerte godt.

Personlig vielse

— Hvordan var vielsen?

  • Helt fantastisk! Vi giftet oss i Fana kirke. Vielsen ble ganske personlig fordi min onkel viet oss, Veslemøy Fluge Bergsang og tante- og onkelbarn fra begge sider fikk prege det som brudepiker og brudesvenner, forteller Berit.

- Hvordan liker dere brudebildene?

  • Vi er svært godt fornøyd med dem. Bildene er tatt av fotograf Lene Keingarsky i Tusenårsparken like ved Fana kirke, forteller Christian.

- Hvordan er det å være gift? - Det er veldig kjekt, trygt og godt. I det siste har vi brukt mye tid på å komme i orden i en ny leilighet. Hverdagen består av jobb og samvær med venner og familie. Vi prøver å sette av tid til hverandre, forteller Berit Øxnevad-Gundersen.

  • Det er deilig å være gift og ha et annet menneske å være fortrolig med som alltid er der, sier Christian Øxnevad-Gundersen.

Tror du det er mulig å finne kjærligheten på nettet? Si din mening i feltet under!

VIELSE: Dette kysset glemmer aldri Berit og Christian Øxnevad-Gundersen. FOTO: Lene Keingarsky