Fyllingen så ut til å gå mot sin syvende strake hjemmetriumf da Randaberg våknet til liv et drøyt kvarter før slutt. Først headet Sindre Erstad inn reduseringen. Deretter utliknet Krister Aunan på det som så ut som et løst og tafatt skuddforsøk fra rundt 20 meter. Ballen gled likevel mellom Fyllingen-keeper Andreas Søreides hender og inn i mål.

– Elendig av meg. Det er ikke noe annet å si. Det skal ikke skje, og jeg har ingen unnskyldninger, sier Søreide.

Han synes uavgjort mot Randaberg i utgangspunktet ikke er noe å skamme seg over, men fant liten trøst i det etter kampen.

– Det hjelper ikke i det hele tatt når tabben min ble så avgjørende, sier Søreide.

Han sto bakerst på et Fyllingen-lag som gikk offensivt til verks og spilte seg gjennom bortelagets forsvar allerede etter seks minutter. Thor Erik Nygård fant Frode Bergum Hansen som kunne bredside 1-0 i åpent mål. Tyve minutter ut i annen omgang skaffet Nygård straffespark, og Ronny Farstad gjorde ingen feil fra ellevemeteren. Akkurat da så det ut som hjemmelaget hadde full kontroll på kampen.

Fyllingen-trener Tommy Kolseth var tydelig skuffet over at to poeng ble skuslet bort.

– Randaberg scoret på en corner som ikke var corner, og på et skudd som keeper skulle hatt. Nå er jeg ganske tom og forbannet siden vi ikke vant, sa Kolseth etter kampslutt.

Han ville nødig legge skylden på Søreide alene.

– Det er andre som gjør feil også, men de blir ikke like skjebnesvangre som for en keeper. Det var en gedigen keepertabbe, men det er ingen som gjør det med vilje. Og bortsett fra det målet så gjorde jo Søreide en god kamp, sier Kolseth.

Treneren mener Fyllingen hadde fortjent en ny hjemmeseier i går.

– Randaberg skapte få sjanser, og vi skal dra det i land når vi leder 2-0 med et drøyt kvarter igjen, sier Kolseth.