Denne gangen er det januar/februarutgaven av Scanorama, kundemagasinet til flyselskapet SAS, som har boltret seg med den fotogene vossejenten.

Traa er for anledningen utkledd i sauekostyme, angivelig som en hyllest til hjemstedet Voss. Noen vil huske at Traa nylig skapte rabalder ved å havne delvis avkledd på forsiden av et norsk sportsmagasin.

Traa kopi

Etter at Traa kastet klærne i siste utgave av magasinet Ultra Sport, tok det ikke lang tid før flere vossinger kastet trusen.

Tidligere denne uken skrev bt.no om Hans Engelsen Eide og Erik Heggbom, som tok sin «Traa» i utstillingsvinduet til Bulabutikken på Vangsgata.

— En ren gimmick og en støtte til ho Kari, sa Bula-Hans til bt.no, og forsikret samtidig at han bare hadde fått positive tilbakemeldinger etter Traa-stuntet.

— I fristil-miljøet er vi ikke redde for å «drite oss ut» litt. Så kunne Kari - ja, så kan vi gutane og. Bildene tok vi heime på badet hjå meg på vetlejulaftan, fortalte Engelsen Eide.

Leserne våre debatterer fortsatt om Kari Traa burde beholdt trusen på eller ikke. Se de omstridte bildene ved å klikke i lenken til høyre, og bli med i debatten!

I FÅREKLÆR: I januar/februar-utgaven av SAS-bladet Scanorama, stiller Kari Traa fullt påkledd - denne gangen i sauekostyme.
Faksimile av Scanorama