Bladet Red Book brukte et bilde av Julias hode og et annet av kroppen hennes på sitt juli-cover, melder nettstedet E-online. Mens hodet var hentet fra et paparazzibilde, var kroppen fra premieren på Notting Hill for fire år siden. Det er ikke uvanlig at magasiner forandrer på bilder av kjendiser for å gjøre dem enda mer attraktiv. Det har også ryktes at magasiner må minske hodene på Hollywoods anorektiske skuespillerinner for at de ikke skal se altfor tynne ut.

The Real Julia Det morsomste med Red Book-forsiden var at bildet av Julia, der hodet står i en merkelig vinkel i forhold til den påklistrede kroppen, har overskriften “The Real Julia” Forlaget Hearst, som gir ut damebladet, har publisert en unnskyldning til Julia der de innrømmer å ha brukt to forskjellige bilder av megastjernen. “Vi innrømmer at vi kan ha gått for langt og håper Roberts vil akseptere denne unnskyldningen,” skrev Hearst.

Aniston delt i tre Dette er ikke første gangen bladet prøver seg på et slikt stunt, skriver E-Online. Friends-stjernen Jennifer Aniston var satt sammen av tre forskjellige deler på juni-coveret, og fikk et visst Picasso-aktig preg. Aniston vurderer å saksøke bladet, som imidlertid hevdet til USA Today at de bare hadde gjort håret hennes lengre og forandret fargen på blusen. E-online skriver dessuten at Kate Winslet ble rasende da mannebladet GQ ga henne nye, tynnere ben i februar-nummeret.