— Vi kjørte fra det ene stedet til det andre for å dempe gemyttene. Det var en veldig hektisk natt. Telefonen her ringte i ett sett om bråk, støy og slåssing på byen. Vi hadde ikke mulighet til å rykke ut på alle oppdragene, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt.

— Men noen av oppdragene rykket politiet ut på. I Vestre Torggate ble det meldt om slåsskamp. Da politiet kom dit blødde en kar fra munnen. Ifølge vitner skal han ha blitt slått i ansiktet med en knust glassflaske, som følge av et basketak han hadde med en annen mann.

I fyllearresten

Etterpå pågrep politiet en mann som er mistenkt for å ha brukt den knuste flasken i slåsskampen.

— Han måtte overnatte i fyllearresten, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt.

Noen minutter etterpå, klokken 03.09, fikk politiet melding om en kar som skulle ha hoppet i sjøen ved Zachen. Da politiet var fremme, var mannen på land igjen.

Kvinne i vannet

Seks minutter etterpå, klokken 03.15 fikk de melding om en mann som lå i vannet ved Strandkaien. Det viste seg at det var en kvinne som på et eller annet vis var havnet i vannet. Også hun var oppe igjen før politiet var fremme.

— Mellom klokken 01.15 og 04.00 var det ekstremt hektisk i området Lido-hjørnet, Bryggen, Torget og Vaskerelven, sier Hilland.

Tre personer totalt måtte overnatte i fyllearresten fra lørdag til søndag. Det er langt mindre enn vanlig.

Alle bydelspatruljer skal ha blitt kalt inn til sentrum fordi det var så travelt. Det var også lange taxikøer på grunn av dårlig vær.