– Vi skal i bryllup i Saigon. Nå når vi det kanskje ikke. Jeg er mildt sagt fortvilet. Ingen kan svare på noe, ingen tar ansvar, og ikke får vi pengene refundert, heller, sa en rasende Bente Madsen Taraldsøy, på vei om bord på bussen som SAS hadde satt opp som erstatning til det kansellerte osloflyet.

Sjekk avgangene fra Flesland her.

Omfattende forsinkelser og lange køer gjorde stemningen amper på Flesland i går kveld. Sykmeldte flygeledere på Røyken skapte omfattende forsinkelser over flyplasser over hele landet. Også utenlandsreiser ble berørt av flygeledernes plutselige sykmeldinger.

– Dette er en utrolig utspekulert måte å drive lønnsforhandlinger på, mente Arnold Holmedal, på vei til London, Hongkong og Saigon.

– Ingenting er i rute – Ingenting er i rute av de ankommende flyene. Det meste er ganske kaotisk. To fly er innstilt, og frem mot klokken ti er bare to utgående fly i rute. Bare to innkommende fly var i rute mellom klokken 19 og 22, opplyste lufthavnvakten ved 21-tiden i går kveld.

Kommunikasjonsdirektør Ove Narvesen i Avinor tror ikke de reisende trenger å frykte nytt flykaos i sommer.

– I dag har vi fått ekstra sykmeldinger. I en situasjon med knapp bemanning på grunn av ferieavvikling, betrakter vi dette som et sammentreff av uheldige omstendigheter, og ingen interne aksjoner, forsikret han.

SIV DOLMEN
SIV DOLMEN
SIV DOLMEN