Frantzen har vært savnet fra Lerkevegen 3 på Søfteland i Os kommune siden onsdag 5. mai. I en pressemelding fredag gir politiet uttrykk for at hun kan ha blitt tatt av dage.

«En egen etterforskingsgruppe med tjenestemenn fra flere politistasjoner og lensmannskontor i Hordaland politidistrikt innledet torsdag ettermiddag etterforskingsarbeidet med en dør til dør-spørreundersøkelse i Frantzens nabolag på Søfteland,» heter det i pressemeldingen.

I perioden 5. til 11. mai har politiet mottatt en rekke meldinger om observasjoner av Trine Frantzen som skal være sett på strekningen Os — Nesttun - Bergen sentrum.

Politiet ønsker fortsatt opplysninger i saken, og understreker at personer som eventuelt vet noe, men som ennå ikke har vært i kontakt med politiet, ikke må vurdere eventuelle opplysninger som ubetydelige, eller at politiet allerede kan ha fått samme opplysning av andre.

For politiet kan selv den minste detalj i slike saker være brikken som mangler i et større puslespill, og anmoder derfor personer som kan bidra om å melde seg på telefon 56 30 39 00 eller 02800.

Signalement av den savnede: 154 cm høy, slank kroppsbygning, mørkeblond/brunt krøllet, skulderlangt hår.

<b>SAVNET:</b> Trine Frantzen
Politiet